Υψηλής ποιότητας καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση

#madeingreece

Τα προϊόντα eesome είναι υψηλής ποιότητας καλλυντικά φτιαγμένα από ενεργά φυσικά συστατικά, που έχουν τη δύναμη να φροντίζουν, να προστατεύουν, να περιποιούνται σε βάθος και να δίνουν τη λάμψη που αναζητάτε. Τα καλλυντικά eesome παρέχουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

Eesome-Φυσικά καλλυντικά
Eesome-Φυσικά καλλυντικά 21

OUR STORY

Eesome-Φυσικά καλλυντικά

Είμαστε νέα ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας με αγνά και φυσικά συστατικά της ελληνικής και μεσογειακής γης.

Δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις προσδοκίες όσων αγαπούν την ελληνική φύση: τον ήλιο, τη θάλασσα και τη γη.

Όλη η προετοιμασία και η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

#madeingreece

Λατρεύουμε τη φύση και εσάς που φροντίζετε τον εαυτό σας! Η ελληνική γη έχει μία ξεχωριστή βιοποικιλότητα, εξαιτίας της ιδιάζουσας τοπογραφίας της, η οποία την καθιστά μία από τις πλουσιότερες στον κόσμο. 

Αυτό μας ώθησε στη δημιουργία αποτελεσματικών καλλυντικών, πλούσιων σε φυτικά συστατικά. Συστατικά τα οποία δρουν σε αρμονία με τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας, προάγοντας την υγεία και τη λάμψη του δέρματος και των μαλλιών σας. Απορροφώνται εύκολα, για αυτό και τα αποτελέσματά τους είναι αξιοσημείωτα.

Πίσω από τα προϊόντα βρίσκεται μία ομάδα που εργάζεται καθημερινά με στόχο να παρέχει την καλύτερη ποιότητα καλλυντικών που θα βρείτε στην αγορά. 

Η eesome σχεδιάζει καλλυντικά που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες και ανάγκες του δέρματος.

#NEVERENDINGBEATY

 Βασίζονται σε μια επιλογή από φυτικά εκχυλίσματα, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής τους διενεργούνται ποιοτικοί έλεγχοι, ενώ απαγορεύονται ρητά οι δοκιμές σε ζώα.

Η σειρά των προϊόντων μας είναι μια ανάγκη της εποχής μας. Είναι σε μεγάλο ποσοστό  βιοδιασπώμενα, που σημαίνει ότι, μετά τη χρήση τους, ένα μεγάλο ποσοστό από τα συστατικά τους αφομοιώνονται από το περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνουν τη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Βρείτε τα Προϊόντα Eesome στο Κατάστημα Madfactory

Στην Θεσσαλονίκη ,Περιοχή Ντεπω, Στην Οδό Γ. Βαφοπουλου 14

Και στο Eshop www.madfactory.gr

2314 312665 / 6944 857447

[email protected]

Google Maps Here

Ελληνικά φυσικά καλλυντικά

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logo-black.png

Eesome web site Link Here #