Όλες οι ουσίες που περιέχονται στα καλλυντικά απορροφώνται από τους ιστούς του οργανισμού. Για το λόγο αυτό, όπως προσέχουμε τι τρώμε, έτσι θα πρέπει να προσέχουμε και όλα τα προϊόντα της καθημερινής μας περιποίησης!

Τα Βιολογικά, ή αλλιώς Οργανικά Καλλυντικά προάγουν την ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, την ευεξία και την ομορφιά με φυσικό τρόπο καθώς ΔΕΝ περιέχουν τεχνητά συντηρητικά (parabens), πετροχημικά, βαζελίνη ή παραφίνη, μεταλλαγμένες ουσίες, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και οτιδήποτε τοξικό για την επιδερμίδα, τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Για να παραχθούν τα συγκεκριμένα προϊόντα, χρησιμοποιούνται πιστοποιημένες πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας, που αποτελούνται από φυτά (έλαια, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα κ.λπ), τα οποία δρουν ολιστικά, τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή!

DERMATOLOGICALY TESTED Τα βιολογικά καλλυντικά βελτιώνουν τον οργανισμό εξαιτίας των αντιοξειδωτικών και των αιθέριων ελαίων που περιέχουν και παρέχουν μέγιστη καλλυντική περιποίηση και άμεση αποτελεσματικότητα, καθώς είναι απόλυτα συμβατά με το Ph της επιδερμίδας!

NOT-ANIMAL-TESTED Τα Βιολογικά Καλλυντικά ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ΖΩΑ, υπόκεινται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους και ανταποκρίνονται σε όλα τα κριτήρια που θέτουν οι διεθνείς κανονισμοί! Η ευημερία των ζώων και η προστασία της άγριας ζωής βρίσκεται στο επίκεντρο των οργανικών συστημάτων.

Εco Οι διεργασίες που ακολουθούνται για την παραγωγή των βιολογικών καλλυντικών είναι φιλικές προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και πάντα χρησιμοποιούνται φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας.

Για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν βλαβερές ουσίες μέσα στα καλλυντικά, θα πρέπει όλα τα φυτά που αποτελούν τα συστατικά του προϊόντος να είναι οργανικά καλλιεργημένα (-ΒΙΟ-) και μάλιστα να είναι πιστοποιημένα από κάποιο αξιόπιστο διεθνή οργανισμό.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να χρησιμοποιούμε αγνά φυτικά προϊόντα, πρέπει να αναζητούμε κατά την αγορά τους αυτές τις πολύ χρήσιμες λεπτομέρειες!
– Διάβασε τη σύσταση στην ετικέτα των καλλυντικών!
– Αναζήτησε στη συσκευασία του προϊόντος την βιολογική πιστοποίηση

(π.χ BDIH, Ecocert, USDA, Natrue, Cosmebio, Cruelty Free, Demeter, Halal, Asure Quality, ICEA, NASAA, NSF κλπ)

Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα βιολογικά καλλυντικά είναι πολύ πιο ακριβά από τα συμβατικά! Αυτό είναι ένας μύθος και πολλές φορές είναι πολύ φθηνότερα από πολλές γνωστές μάρκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αυτό θα το διαπιστώστε και μόνοι σας!

Στο MadFactory.gr Θα Βρείτε Πιστοποιημενα Βιολογικά Καλλυντικά Φιλικά Προς Τον Άνθρωπο Και Το Περιβάλλον