Τρόποι ΠληρωμήςVisavbvMastercard
PB_blue_EN

Μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά σου επιλέγοντας να πληρώσεις με τους εξής τρόπους:
  • Paypal

Θα πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό PayPal για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής.  Μάθετε περισσότερα σχετικά με το PayPal, όπως πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, στη διεύθυνση PayPal.com.

  • Αντικαταβολή

Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καταβάλλεις το χρηματικό ποσό στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών (ισχύει μόνο για εντός Ελλάδος). Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50€. 

*Ισχύει μόνο για αποστολές στην Ελλάδα.

  •  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτεις το χρηματικό ποσό στον παρακάτω διαθέσιμο λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποίησες την παραγγελία. Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψεις ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σου καθώς και τον κωδικό παραγγελίας:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ:Τράπεζα Πειραιώς
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5233045109286
  • IBAN:GR0501722330005233045109286
  • Δικαιούχος: Εράντζε Δαβίδ

Αφού κάνεις την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλεις το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο [email protected] 

  1. Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους μετά την απαραίτητη έγκριση από το Λογιστήριο
  2. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα (εκτός τράπεζας Πειραιώς), τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.
  •  Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Diners και Maestro. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

H ιστοσελίδα www.madfactory.gr  χρησιμοποιεί το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας.Mε αυτόν τον τρόπο καμία από τις πληροφορίες που αφορούν σε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες των πελατών δεν καταγράφονται στην βάση δεδομένων του site.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι ΠληρωμήςVisavbvMastercard
PB_blue_EN

Τι είναι το πιστοποιητικό SSL;

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website σου και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.
Με το  SSL πιστοποιητικό, προστατεύονται τα  προσωπικά δεδομένα των πελατών και διασφαλίζονται όλες οι  online συναλλαγές.


vbv


sc_156x83

Τρόποι Πληρωμής