ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

  • Παραλαβή από το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ της περιοχής σας. 
  • Παράδοση στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε με ΕΛΤΑ Κούριερ με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή*! 
  • Παραλαβή από το κατάστημα Mad Factory (Βαφοπούλου 14, Θεσσαλονίκη)

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€. Εάν η παραγγελία είναι άνω των 49€ δεν επιβαρύνεστε ούτε με κόστος αντικαταβολής! 

*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για Όλες τις Παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού! 

ΑΡΙΘΜΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – TRACKING NUMBER

Οι αποστολές πραγματοποιούνται από εμάς άμεσα με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ, αλλά λόγω της κατάστασης και του όγκου των παραγγελιών παρατηρούνται καθυστερήσεις, που σε ορισμένες περιοχές ξεπερνούν τις 15 ημέρες!

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε αυτόματα το email με τον αριθμό αποστολής!  Εάν δε το λάβετε , δείτε και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παράδοσης με τον παρακάτω αριθμό αποστολής πατώντας το κουμπί ”Παρακολούθηση”.

Η εικόνα παράδοσης ενεργοποιείται όταν το δέμα σκανάρεται από το κατάστημα κούριερ.

Για ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές σας και τους χρόνους παραδόσεων, παρακαλώ επικοινωνείτε στο 2310888440 ή στείλτε email με το TRACKING NUMBER στο eltacourier.analipsi@gmail.com

Επίσης μπορείτε να βρείτε το κατάστημα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ που εξυπηρετεί την περιοχή σας βάζοντας τον Τ.Κ στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.elta-courier.gr/network

 

 

Σημείωση: 

  • Η παράδοση σε δύσβατες ή απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να μην είναι δυνατή από τον μεταφορέα. Στην περίπτωση αυτή συνιστούμε να επιλέξετε την παράδοση μέσω ΕΛΤΑ στο κοντινότερο ταχυδρομείο.
  • Αν επιθυμείτε ειδικές οδηγίες παράδοσης σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας. Θα προσπαθήσουμε να τις τηρήσουμε όμως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτό καθώς το πρόγραμμα παραδόσεων δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τον εκάστοτε μεταφορέα.

Όλα τα ανωτέρω ισχύουν για παραδόσεις εντός Ελλάδας. 

Παράδοση σε άλλη χώρα γίνεται μόνο κατόπιν συνεννοήσεως.